REGISTRATION            PROGRAM             CPD/FAQ            SPEAKERS         SPONSORS & EXHIBITORS     VENUE 

1900 x 560_Abstract hero banner_WIX (1).png

PROGRAM TIMING


AVC 2022 will provide delegates up to 30 CPD hours, including 10 hours of therapeutic content and 5 interactive hours through it's unique program design. The program timings are included below. 

SATURDAY 9 APRIL 2022

7.15AM - 7.30AM             

Official Welcome: OQNT President:

7.30AM - 8.30AM             

Breakfast lecture 

9.00AM - 10.00AM           

Plenary Lectures

10.00AM - 10.30AM           

Morning Tea (30 minutes, catering provided)

10.30PM - 12.30PM            

Plenary Lectures OR Workshops

12.30PM - 1.30PM                

Lunch (1 hour, catering provided)

1.30PM - 3.30PM                  

Plenary Lectures OR Workshops

3.30PM - 4.00PM                

Afternoon Tea (30 minutes, catering provided)

4.00PM - 5.30PM                

Plenary Lectures

5.30PM - 7.00PM     

Networking drinks and canapés in the exhibition area.

SUNDAY 10 APRIL 2022

7.00AM - 8.00AM             
Breakfast Lecture

8.30AM - 10.00AM             
Plenary Lectures

10.00AM - 10.30AM           
Morning Tea (30 minutes, catering provided)

10.30AM - 12.30PM            
Plenary Lectures


12.30PM - 1.30PM           
Lunch (1 hour, catering provided)

1.30PM - 4.00PM           
Plenary Lectures


4.00PM - 4.30PM                
Afternoon Tea (30 minutes, catering provided)

4.30PM - 5.00PM                 
Plenary Lectures


5.00PM - 5.15PM               
Official Close: OQNT President

Footer_AVC website.png