NQV Banner 1200 x 300 (1).png

PROGRAM TIMING

NQV 2022 will provide delegates up to 15 CPD hours. The program timings are included below. 

SATURDAY 9 JULY 2022
SUNDAY 10 JULY 2022

7.15AM - 7.30AM             

Official Welcome: OQNT President

7.30AM - 8.30AM             

Breakfast lecture

9.00AM - 10.00AM           

Plenary Lectures - Ocular Trauma

10.00AM - 10.30AM           

Morning Tea (30 minutes, catering provided)

10.30PM - 12.30PM            

Plenary Lectures - Glaucoma

12.30PM - 1.30PM                

Lunch (1 hour, catering provided)

1.30PM - 3.30PM                  

Plenary Lectures - Anterior Eye Disease

3.30PM - 4.00PM                

Afternoon Tea (30 minutes, catering provided)

4.00PM - 5.15PM                

Plenary Lectures - Tear Film

6.30PM - 10.30PM     

Conference Dinner

7.00AM - 8.00AM             

Breakfast lecture

8.15AM - 10.15AM           

Plenary Lectures - Retina

10.15AM - 10.45AM           

Morning Tea (30 minutes, catering provided)

10.45PM - 12.45PM            

Plenary Lectures - Paediatrics

12.45PM - 1.45PM                

Lunch (1 hour, catering provided)

1.45PM - 3.45PM                  

Plenary Lectures - Oncology

3.45PM - 4.15PM                

Afternoon Tea (30 minutes, catering provided)

4.15PM - 5.15PM                

Plenary Lectures

5.15PM    

Official Close: OQNT President

nqv photo strip 1000 x 300 (1).png